Konserter

Kom och fira min födelsedag! –> KAOS

Lördag 4 augusti fyller jag år och slår på stort! I mina gamla hoods, närmare bestämt Mellerud, är jag med och ordnar en festival –> KAOS. Största kalaset jag haft hittills, och det är väl inte illa att få fira med Den Svenska Björnstammen, Linnea Henriksson, Eldkvarn mfl? Självklart firar jag genom att spela också, vad vore en födelsedag utan gig? Så för bövelen, kom och fira med mig! Som present önskar jag mig att ni lär er låtarna på min nya skiva, så att vi kan sjunga allsång. Deal? Det är inte alls särskilt dyrt heller (bara 469 spänn, tyvärr kan jag inte bjuda alla gäster).

Kolla in vår hemsida HÄR! Köp biljetter HÄR! Gilla oss på Facebook HÄR!

VÄLKOMNA!!

 

carolinawallinperez

Author carolinawallinperez

More posts by carolinawallinperez

Leave a Reply