Tankar

Tack för i år!

By 29 december, 2012 No Comments

Oj vad längesen det var jag skrev här! Sitter på en buss lämnandes julen och en alldeles underbar vecka med min ännu mer underbara familj. Den här julen var bra, bättre än många andra. Ingen stress, inte en massa onödiga julklappar som bara hamnar längst in i garderoben, lite halvknacklig sömn på madrassen man får sova på när vi är alldeles för många i huset. Och så alldeles för mycket mat förstås (som sig bör när man är hos mor och far, oavsett jul eller inte). Av någon anledning känner jag mig lättrörd, på gränsen till genomskinlig. Svårt att säga om jag är ledsen eller glad. Tror att jag är ledsen över att behöva lämna dem som gör mig gladast, så i grund och botten måste det väl betyda att jag är glad?

Hur som helst så sitter jag nu (klyschigt nog) och tittar ut på vintersverige och tänker på året som gått (det är ju trots allt bara två dagar kvar). Vilket år det varit! Januari var helt galet med skivinspelning samtidigt som förberedelser inför Melodifestivalen (va? var JAG med i Melodifestivalen? vem kunde tro det). Sen kom februari med mera, mera och mera + det stora tabberaset i Leksand. Lite paus i mars för att lite senare släppa min bäbis #2, och efter det: lyckan att få komma ut och spela för publiken igen (aka det bästa jag vet)! Har också spelat in mitt livs första alldeles egna musikvideo (lite av en barndomsdröm, man kan klicka HÄR om man vill se den). Mitt i allt fyllde jag jämnt samtidigt som jag och min familj (+ ett par stycken till) slog upp portarna till vår andra festival, vilket firades med ballonger, underbar födelsedagssång från publiken och skumpa med Plura på scenen.

Summan av kardemumman i alla mina tankar: jag älskar mitt jobb! (Jo det är ett jobb, men ett sjukt kul sådant). Har aldrig tvekat på att det är detta jag vill göra, men att jag FÅR och KAN göra det…tusen tack alla ni som gör det möjligt och som varit med mig i år! I vått och torrt. Nu är jag snart tillbaka i mitt lilla hem i Stockholm igen, med påfyllda batterier. 2013: nu kör vi!

Psst! HÄR har jag försökt begränsa mig i någon slags summering i bilder av året som gått (inte lätt när man vill få in så mycket). Ta en titt om du vill!

carolinawallinperez

Author carolinawallinperez

More posts by carolinawallinperez

Leave a Reply