År 2009 debuterade Carolina Wallin Pérez med skivan Pärlor och svin (Razzia), där hon förvandlade kents kompositioner till mjuka sommarvisor. Albumet spelades in i Park Studios med Fredrik Okazaki Bergström som producent och mixades av Stefan Boman.

Andra skivan Där vi en gång var (Razzia) kom 2012, då med egna kompositioner och några samarbeten med låtskrivare som Andreas Mattsson, Ludwig Bell och Fredrik Okazaki Bergström. En av skivans höjdpunkter är Dansa ett tag, där Carolina bjuder in sångerskan Linnea Henriksson för en vacker kärleksduett. Här hittar man också Carolinas låt Sanningen som var hennes bidrag till Melodifestivalen 2012. Allt spelades in i Decibel Studios och producerades av Fredrik Okazaki Bergström och Carolina, och mixades av Simon Nordberg.

På Manifestgalan i februari 2013 tilldelades Carolina SKAPs och Manifests pris för Årets Textförfattare för skivan Där vi en gång var.

Carolina har turnerat med en stor mängd andra artister så som kent, Weeping Willows, Ana Diaz, Petter, Say Lou Lou, Mariette, Alina Devecerski, Lorentz och Peg Parnevik, för att nämna några.

17 november 2017 kom så äntligen den efterlängtade singeln Du som hade fel (psykbunkern). Den följdes sen upp av singeln Håller rent (psykbunkern), som kom 3 mars 2018. Senaste releasen skedde 18 maj, då låten Gå, men ta mig med dig (psykbunkern) släptes. Under 2018 väntas fler singlar och ett album!